A csoportos szex fajtái

A csoportszex valójában a szexuális együttlét egy olyan formája, amikor több, mint ketten szexelnek egyszerre. Rengeteg olyan pornófilm érhető el az interneten, akár ingyenes formában is, ahol a minimum hármas felállás, de inkább a több személy egyszerre szeretkezése jelenik meg a szemlélők számára.

A csoportos szexnek is vannak fajtái, méghozzá az alábbiak:

1. Édeshármas

Az édeshármas nagyon sok ember álma, de legfőképpen a pasiké. a hármas felállás szereplői szerint további kategóriákra osztható, de most maradjunk csak a szimpla felállásnál. A legjobb pornófilmek rendkívül jól tálalják számunkra a szex ezen formáját, így bőven van miből csemegézni, de gyakorlatilag kijelenthetjük, hogy az édeshármasban három személy kefél egyszerre.

2. Orgia

Amikor már háromnál több személy szexszel együtt, esetleg jó sokan, akkor azt orgiának nevezzük. Rendkívül vonzó lehet ez is sokak számára, hiszen hihetetlen élménnyel párosulhat, amennyiben egymás kielégítése a fő cél.

3. Gangang

A gangbang egy olyan csoportos szeretkezési forma, amikor csakis egy lány szexszel sok pasival, vagy egy pasi sok lánnyal. Ezek már elég távol mutatnak a realitástól, inkább a pornófilmek kedvelt eszközei, ahol legtöbbször a női szereplők megalázott személyként jelennek meg.

4. Bukkake

A bukkake egy olyan csoportszex forma, ahol hasonlóan, mint a gangbang esetében sok pasi és egy nő szexszel egyszerre, de az aktus végén mindenki a csaj fejre élvez, megalázva ezzel is a női szereplőt.


Swinger klubba is azért járnak a párok, hogy - megismerkedve idegenekkel - próbálkozzanak a szex különféle módozataival, akár kettesben, akár csoportosan. Akik ki akarják próbálni a csoportszex művészetét, talán érdemesebb egy ilyen swinger klubban kezdeni a dolgokat.

De ne mindenáron akarjunk részt venni egy csoportos szexben, hiszen akár nagyobb csalódás is érhet minket a résztvevők okán, hiszen ha kezdőként fogunk bele és a másikak olyat várnak tőlünk, amit akár előítéletek, akár más okán nem teszünk meg, akkor az főleg a tapasztalatlanabbakat ez elég rosszul is érheti, amennyiben nem azt várja, mit kap. Szóval lehet próbálkozni, de csak okosan...


views

Tags