Szex a szabadban és nyilvánosan

Bizonyára mindenkinek átfutott már a gondolat, hogy milyen jó is lehet az, amikor a szabadban szexelünk, a természet lágy ölén. De vannak olyanok is, akik arra vágynak, hogy nyilvános helyen tegyék egymást boldoggá. Egy biztos, izgalmassá teszi a szexuális együttlétet egy új helyszín, legyen az egy autó, medence, vízpart, lépcsőház, próbafülke, erdő vagy akár egy sátor is.

A magyar nőknek átlagban kétszer-háromszor élnek nemi életet a szabadban, vagy nyilvános helyen életük során.

Lehet ezt többféleképpen csinálni, de nagyon vigyázni kell, mert egy óvatlan pillanatban valaki megláthat minket és még az is előfordulhat, hogy a későbbiekben az interneten láthatjuk vissza magunkat.Szemérmesség és szégyenlősségA pasik nagy része nem annyira szégyenlős vagy szemérmes, mint női társaik. A nőknél a takargatás, a saját testük nem elfogadása is lehet hátráltató tényező, de szimplán az is, hogy a párjukon kívül nem szeretnék, ha mások is látnák őket esetlegesen meztelenül, vagy egy intim pillanatban. Ebből is adódik a dolog, hogy a nők nagy része visszautasító egy ilyen helyzetben és komoly meggyőzőerő szükségeltetik azért, hogy megtörténhessen a pillanat. Az egyének neveltetése és a társadalmi, esetleg vallási nyomás is komoly ráható erő lehet ezekben a pillanatokban. Mindenkinek tehát azt tanácsoljuk, hogy a párjukkal beszéljék meg előre, hogy mi és hogyan történjen, hogy ne lehessen váratlan helyzet, ami gátat szabhat az egésznek.De mi van akkor, ha valaki mégiscsak meglát minket?Ha már meggyőződtetek arról, hogy olyan helyen vagytok, ami igaz a szabad ég alatt található és senki sem láthat meg titeket, akkor legyetek óvatosak, hiszen nem tudhatjátok, hogy mikor bukkan fel valaki, aki megzavarhat bennetek. Vannak olyan emberek, akik direkt keresik az ilyen helyzeteket és nem zavarja őket az sem, ha más is látja őket egy-egy intim pillanatban. Ez egyéntől függő dolog, de akinek még nem, vagy kevésszer volt része hasonló kalandban, az nagyon legyen óvatos a helyszín megválasztásánál. Azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy ha fennáll a veszélye, hogy valaki meglát benneteket, akkor inkább hagyjátok abba, amit csináltok és vonuljatok más helyre, vagy térjetek rá vissza később, amikor már nyugis a szituáció. Amennyiben viszont nem törődtök azzal, hogy valaki is megpillanthat benneteket, akkor annak a veszélye is fenn áll, hogy videóra vesznek titeket és annak már komoly következményei is lehetnek. A mobilok világának korában minden eshetőségre fel kell készülni ilyenkor.

Egyéb veszélyforrások szabadtérenA jó szexnek nem feltétele, hogy mindenki fertőtlenítse előtte magát, de megvannak a szabadtéri szex veszélyei is, ugyanis ilyenkor, pláne egy spontán pillanat alkalmával kevesebb figyelmet fordítunk a védekezésre, továbbá a nemi betegsége megelőzésére is. Problémákat okozhat a vizes környezet, hiszen egy természetes állóvíz, vagy egy klóros medence is magában hordozza a nem megbetegedés kockázatát. Továbbá a nyári melegekben a bőrfelületen megtapadó kórokozók száma is jóval magasabb, így saját magunk is rásegíthetünk a dologra, ha nem vagyunk kellően tiszták. A fesztiválozóknál, diszkózóknál pedig nagyon ráhatással bírhat az alkoholfogyasztás is, hiszen illuminált állapotban, felajzva még kevesebb figyelmet fordítunk a külső, de befolyásoló tényezőkre.A nyilvános szexrőlA nyilvános szex a közerkölcsök megsértése miatt büntetendő cselekmény, ám ezt sokszor kevésbé veszik számításba egyesek. A Mexikói Guadalaraja lett azonban a public szex híveinek Mekkája, hiszen a város vezetése úgy döntött, hogy igaz magát a cselekményt továbbra is büntetendőnek ítéli meg, de csak abban az eseten járnak el a tettesek ellen, ha arról bejelentést kapnak. Tehát még ha a rendőrök észlelnek is ilyen cselekményt egy bokorból, vagy meglátnak egy autóban szerelmeskedő párt, nem intézkedhetnek ellenük, csak ha valaki be nem jelenti a dolgot.

Sokakat vonz az, hogy ismeretlen helyen, egy kívánatos pillanatban egymáséi legyenek. Vannak olyan párok, akik már annyira szemérmetlenek, hogy abszolút nem törődnek a másik emberekkel és bárhol, bármikor egymásnak esnek, ami még nagyobb vonzalmat generál számukra. Ez természetesen a párok kis százalékában van így, a nagyobb rész szemérmesebb azért ennél. Ráadásul az ebben a témakörben végzett kutatás azt az eredményt hozta, hogy a fiatalabbak esetében ritkábban esik meg a női orgazmus, inkább csak a férfiaké, viszont a negyvenes életévüket élők körében ennek esélye már a nők körében jóval nagyobb, mint fiatalabb társaiké.

Zárszóként pedig csak annyit mondhatunk, gondoljatok csak bele, hogy egy nyilvános wc-ben mennyi fertőzést össze tudtok szedni, hát még akkor egy szabadtéri, nyilvános helyszínen. Szóval annak ellenére, hogy megkívánjátok egymást, minden esetben legyetek óvatosak a külső körülmények okán.


views