Minden, amit az édeshármasról tudni illik

A pornó nagy térnyerése óta az édeshármas, azaz a hármasban elkövetett szexuális aktus nagyon izgatja mind a férfiakat, mind a nőket. Különböző sztereotípiákkal találkozhatunk a nemeknél, más-más gondolatok fogalmazódnak meg bennük, ezért is van, hogy főképp a férfiakra van izgató hatással.

Édeshármas, na de kinek az örömére?Kétféle felállási formája létezik, ez pedig a két nő egy pasi, illetve a két pasi egy nő felállás. Nyilván a legtöbb esetben a férfiak saját örömökre szeretnék megvalósítani ezt a fajta együttlétet, míg a nők is hasonlóképp éreznek. Társas kapcsolatban is felmerülhet a kérdés, de itt már jóval óvatosabban bánnak a párok az erre hajló fantázia megvalósításával. De - mint egy brit kutatásból is kiderül - fiatalok közt manapság igenis elfogadott dolog és viszonylag gyakran alkalmazzák, míg idősebb, főleg párkapcsolatban élő társaik kevésbé.

Kinek jó a szex ezen formája? Kik vágynak rá?Ha két pasi és egy nő van a szerepekben, akkor a szex ezen metódusa a hölgy örömére történik. Bár gondoljunk csak bele, mert adottak és ingyenesen hozzáférhetőek a témában előttünk lebegő szexvideók, ott gyakran előfordul, hogy igaz a szex, mint örömszerzés a női partner vágyai szerint történik, de azért ehhez is sok dolog kell. Tudom, vannak bevállalós nők, akik szeretik ha az egyik pasi hüvelyi, másik pedig anális úton szerez neki örömöt. Ez a pasik álma is és vágyakozásaik netovábbja a témában, ha egy baráti kapcsolat esetén egy idegen nőszemély tölti be a harmadik szerepét. A férfiak további elképzelési pedig ezen témakörben a két nővel való szeretkezésre irányulnak. Ha azonban egy pár kapcsolatban van egymással és úgy csatlakozik egy harmadik társuk, aki ugyancsak férfi, akkor az már inkább a női vágyak miatt lehetséges, de vannak olyan nők is, akik a barátjukat, férjüket szeretnék ezzel a felállással meglepni.De mégis kit találjunk harmadiknak?Párkapcsolatban élő nők között gyakorlatilag elutasított ez a fajta szexforma, kevésbé tolerálják, a kapcsolatban élő pasik pedig sokat fantáziálnak róla. Vannak olyan férfitársaink is, akik nemcsak a saját örömükre szeretnének megvalósítani egy ilyen helyzetet, hanem ezzel női partnerüknek okoznának inkább örömöket. Minden persze megbeszélés kérdése, de egy biztos, ami a legújabb kutatási anyagokból is kiderül, a férfiak vágyai miatt történik legtöbbször meg egy párkapcsolatban az édeshármas és nem a nők miatt. Az első gondolat mindenkiben ilyenkor az, hogy olyas valakit keressenek harmadiknak, akit mindketten ismernek is, így nem érheti meglepetés őket. Ám a dolog valójában nem ilyen egyszerű és csak elég sok puhatolózás után derülhet ki, hogy ki lenne benne a dologban esetlegesen. A nagy igazság azonban az, hogy nem is olyan egyszerű ezt megvalósítani, mert pláne egy ismerőst is elég furcsán is érhet egy erre irányuló kérdés és az ember nem szívesen veszít barátokat sem. Az igazság az, hogy nehéz olyat találni, aki csatlakozna egy párhoz, illetve mondhatjuk, hogy könnyűnek tűnhet, mert vannak erre szakosodott oldalak, erotikus fórumok, egész párkeresők tárháza adott a témában, de itt azért már nagyon óvatosnak is kell lenni, hogy kit engedünk be az ágyunkba. Akiknek fontos az érzelmi töltet, az intelligencia, azoknak nagyon nehéz dolguk lesz. Akik azonban szeretnének túlesni rajta, azoknak talán valamivel könnyebb.

Tudunk olyan gyerekes házaspárról, akik megbeszélték, hogy belevágnak, de mire a dolog összejött, jó sok idő telt el. Próbálkoztak csajozással, ismerősökkel, aztán párkeresőkön keresztül is, végül pedig egy profihoz jutottak el, akivel megélték az élményt, de már ott tartottak, hogy szinte feladják, mert a saját igényeik és a valóság sokban különbözött egymástól.Akkor inkább ne is próbálkozzunk vele?Tanácsokat adni nehéz, de ha fiatalokról, vagy nem párkapcsolatban élőkről beszélünk, akkor ők nyugodtan, bátran próbálkozzanak, ha erre van igényük és erre irányulnak a vágyaik, vagy feszegetik szexuális határaikat, ám ha párkapcsolatban élünk, akár már hosszabb ideje, akkor csak nagyon óvatosan vegyük az irányt a csoportos szex hármasban való megvalósítása irányába, hiszen a dolog féltékenységet is szülhet, ami pedig a kapcsolat megromlásához is vezethet.

views