A szexfilmek pozitív hatásai nők számára

A közhiedelem szerint a férfiak igenis pornófüggők, de ha még teljesen nem is, akkor pedig túl sokat nézik, ez az általános vélekedés ebben a témában. A nőket viszont kevésbé érdeklik ezek a videók, ők inkább az érintésektől jönnek izgalomba. Viszont a nők esetében sem mondhatjuk teljes általánosságban, hogy nem nézik a porno filmeket, hiszen az igazság valójában az, hogy igenis nézik, igenis izgalomba jönnek tőle, de nem mindenfajta pornó alkotástól, csak bizonyos jelentektől.

A szexfilmekre rásütötték már az emberek a negatív jelzőt, pedig nem mindegyik nőalázó és ízléstelen fajta. Egy angol közvélemény kutatás eredményeképp arra derült fény, hogy a nők nagy része nagy valószínűséggel igen mond a szexvideókra.

Tehát ha mind pasit izgat benneteket a pornó, akkor lágyabb és romantikusabb jelenetek megnézésével nyugodtan próbálkozzatok női partnereteknél. Semmiképp se erőszakosan csak finoman és ha bejön ez a fajta izgalom, akkor egyrészt nagyon sok új pozitúrát és egyéb elemeket építhettek be a saját szexuális életetekbe, nyakon csíphettek olyan gyakorlati elemeket, amelyektől akár mindkettőtök lélegzete eláll.

Ha a csajok elsajátítják a pornós jelenetek női rámenősségét, vagy egy-egy ártatlan lányos szerepet, akkor a férfiakat az őrületbe fogják tudni kergetni, mert a pasik nagyon is vevők mindkét témára.





De mit is tanulhatunk meg az efféle filmekből?



Az igazság az, hogy a szex ugyanolyan dolog, mint például a zene, tehetség nélkül is megy és teljes egészében tanulható dolog. Lehet valaki alapban kicsit bénább, vagy valamilyen oknál fogva visszafogottabb, azt, hogy párunk, esetleg partnerünk minek örülne, mit szeretne, amibe beleborzong, az mind-mind megtanulható. Semmi más, csak odafigyelés és tanulás kérdése. A szexfilmekből jó eséllyel elcsíphetők a különböző pózok és technikák, egymástól pedig az odafigyelést tanulhatjuk meg és figyelhetünk nagyon arra, hogy mi a jó neki és miket szeret a legjobban.



Hogyan érjétek el, hogy férfi partnereitek még jobban megőrüljenek értetek?



A pasik 98%-a igenis imádja a szexet és nagyon lázba tudnak jönni attól, ha a párjuk vagy partnerük meglepetésként okoz nekik szexuális örömöket. Minden férfi vágya egy reggeli orális kényeztetés és váratlan időpontban, váratlan helyen megtörtént szexuális aktus, vagy épp egy olyan pillanat, amikor közeledtek felé, de ő nem számít rá, azaz a spontaneitás.

Ha folyamatosan - és most nem napi, vagy heti rendszerességgel értjük - új dolgokat is bevezettek a szexuális együttlétekbe, próbálkoztok új dolgokkal, akkor nem fog sosem ellaposodni a kapcsolatotok ezen rész sem.



Hogyan hozzátok lázba még jobban a pasikat?



Ha a társadalmi megítéléseket, a vallásos beállítottságot, a szégyenlősséget és a szemérmességet félre tudjátok tenni, akkor további újabb örömöket tudtok szerezni a pasijaitoknak. Ne szégyelljetek kicsi benyúlni a bugyitokba előttük, kicsi csábos nézéssel és saját magatok simogatásával rávenni őket az együttlétekre. Higgyétek el, hogy nagyon lelkesedni fognak érte. Ha esetleg kielégülési problémátok van, akkor akár jó közelről is megmutathatjátok nekik, hogy mi a jó nektek és remélve hogy tanulnak belőle, ezáltal később már nektek is még jobb lehet a dolog. 

A szexi fehérneműk és a szexuális segédeszközök



Ha visszagondoltok már megnézett felnőtt filmekre, biztosan eszetekbe jut, hogy a szexi fehérnemű, a harisnyatartók és egyéb dögös, esetleg falatnyi bugyik mekkora löketet tudnak adni a férfi fantáziának. De nemcsak a ruha a lényeg, a pasik nagyon is kedvelik, ha olyan plusz dolgokkal is próbálkoztok, amikkel még erotikusabbá még szenvedélyesebbé tehető a szexuális együttlét. A pornófilmekből ezen irányból is megannyi lehetőség tárul elétek és nagyon sok pozitívumot is elsajátíthattok ebben a témában.



A hanghatások



Midőn a szexvideók sem néma alkotások, a benne megalkotott jelenetekben a nők igenis hangosan élik meg a dolgokat. Nem tanácsoljuk, hogy minden lökésnél adjatok kitörő hangokat, pláne ha előtte abszolút nem tettétek, de ha kitörően jó érzéseket éltek meg szex közben, ne fojtsátok vissza magatokat, adjatok hangot neki. A pasik nagy részére izgatólag hat ez, és ha bejön partnereteknek akkor akár tovább is mehettek a témában, akár kommunikálhattok velük élményszerűen, sőt ha mindketten vevők vagytok rá, akkor akár durvább szavakkal is további lázba hozhatjátok egymást.

Összességében kijelenthető és ami a legfontosabb, hogy folyamatos tanulással - akár egyes pornó filmekből - még jobbá tudjátok tenni a párotokkal megélt szexuális együttléteket.

views